Data: 2002-12-27 19:40:32
Temat: Re: ...i po swietach.
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 27 Dec 2002 19:19:07 +0100, "ostry" <o...@e...com.pl>
wrote:
>> Dlaczego dziwaczny???
>
>> Trys
>> K.T. - starannie opakowana
>
>Dzieki
no co Ty, nie ma za co. jam przeciez jest znana z elastycznej
tradycji - wzbogacajmy ja!
Trys, znad miedzynarodowej i "staropolskiej" zupy migdalowej
(resztka jakas...)
P.S. A chow mein to zdaje sie taki wymysl jak pizza - w tym
wypadku amerykanskich chinczykow a moze chinskich amerykanow ;))
P.P.S....robiac uszka do barszczu oraz ruskie pierogi za jednym
zamachem juz nam trojgu (w chomatko kuchenne ubralam oba dzieci
;) ) to troche bokiem wylazilo to wykrawanie i lepienie i
wykrawanie...wiec zrobilismy DUZE pierogi z nadzieniem
uszkowym...bardzo dobre odsmazane!
P.P.P.S. a brukselka na obiad w 1. dzien swiat byla glazurowana i
wymazana i wytrzesiona w otwarzystwie musztardy oraz miodu....
P.P.P.P.S. ten Twoj makaron bardzo mi sie spodobal...czy on
robiony przez Ciebie?
P.P.P.P.P.S. U nas z resztek kulebiaka zostalo ciasta
francuskiego i zrobilam z tego zawijaski z duza iloscia sera
zoltego w slup w srodku....JAKIE to bylo dobre do barszczu - ser
troche uciekl, przysmazyl sie na blasze i wyszlo chrupine
cudownie...tyle, ze dosc tluste....kulebiak tez mi wyszedl
swietny!
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|