Data: 2004-01-22 12:04:57
Temat: Re: jak sobie radzicie z maslem?
Od: Maciej Jastrzebski <p...@a...man.lublin.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Przeczytałem. Przeczytałem też odpowiedź Ewy (siostry Ani) N. Myślałem, że
> ty też...
Ja też. Dziękuję, Ewo.
> Ale dla jasności: masło klarowane twardnieje, chyba bardziej niż smalec.
> Kolor masz dobry, w smaku, smażone, powinno być lekko niby-orzechowe, więc
> jest OK.
Również dziękuję, mam już jasność.
Pedro.
--
#!/usr/bin/perl -- Maciej "Pedro" Jastrzebski p...@g...umcs.lublin.pl
open(h,${$|})?$_=<h>:f<vwy;$_.=<h>;split??;$=-=$=;wh
ile(!$S){$===48?exit:print
$_[$==unpack "x$?c",'&-$(T+$4+"4<+$T+!+$:!"g$B"< +!N/$(@!J$("$>h$B">4@(+!N&J'.
' $-4+J $>h$+f+J/J:-$g/(T$/(N</.+$&$d!/+J N0'];$?+=!$S;}
|