Data: 2004-01-22 20:35:21
Temat: Re: jak sobie radzicie z maslem?
Od: Nessie <n...@b...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
> dla mnie wiec pytanie jest egzotyczne. natomiast np. orzeszki macadamia to
> dla mnie temat blahy.
OCHH! To powiedz, czy wiesz, gdzie je można kupić w Warszawie? A
zwłaszcza te w czekoladzie? :)
A co do masła... to go po prostu nie używam do smarowania kanapek. W
ogóle. Pieczywo jem albo osobno, samo w sobie, albo kładę plasterek sera
czy wędliny na kromkę ciemnego pieczywa i smaruję keczupem lub
musztardą. Czasami, b. rzadko, smaruję pieczywo margaryną (pt. "Masło
Roślinne", piękna nazwa...)
Szkoda czasu na czekanie, aż się ten cholesterol rozmrozi ;)
Pozdr.
Nessie,
która wcina obecnie miód z kwiatów macadamia, mniam
|