Data: 2004-01-15 13:22:57
Temat: Re: jak to zrobić
Od: "Marta Kamińska" <m...@m...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Jędrek" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:bu62hh$686$1@news.onet.pl...
> Prosze powiedziec czy kostake morszczuk zamrożona trzeba rozmrozic do
> smazenia czy nie.
> Chcialbym zeby byla paierowana
Ja jesli w ogole robie cos z kostki (zdarza sie tylko wtedy,kiedy nie znajde
nic lepszego, a mam ochote na rybe) przyprawiam ja kiedys jest zamrozona,
lekko sie rozmraza a potem panieruje, na poczatku,kiedy czekalam na
rozmrozenie, na patelnie zdarzala sie trafiac prawie papka
Jesli wrzucicsz calkiem zamrozona, bedzie czuc ja po prostu ryba, nie
przejdzie smakiem przypraw, chyba ze nie podprawiasz jej niczym
:)
Marta
|