« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Krystyna z Rybnika" <k...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: jak wysuszyć orzechy włoskie? Date: Fri, 8 Oct 2004 07:57:55 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 7 Sender: k...@o...pl@polsl0-13.rybnet.pl Message-ID: <ck5a8l$rlu$1@news.onet.pl> References: <ck42ld$oto$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: polsl0-13.rybnet.pl X-Trace: news.onet.pl 1097215061 28350 195.82.184.13 (8 Oct 2004 05:57:41 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 8 Oct 2004 05:57:41 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-RFC2646: Format=Flowed; Original Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:217843 Ukryj nagłówki Ja rozsypuję jedną warstwę na blachę do ciasta i stawiam na kaloryferze. |
Zobacz także