Data: 2003-05-08 08:10:35
Temat: Re: jak zrobić con piselli?
Od: "Lia" <L...@u...poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Piotr Kosela" wrote:
> Niestety będzie lepszy? Dobre ;-)
> A możecie Szanowne Panie uświadomić mnie co to to Piccolo (chyba nie
> flet? ;-)) i do czego ten sos?
Piccolo to bar ze "spaghetti" z roznymi sosami do wyboru -porcja za 3.40,
kilka sałatek do wyboru i cola i jakies soki.
W czasie studiow tam jadałam od czasu do czasu, bo był na wprost Biblioteki
Uniwersyteckiej.
Ciepłe, skutecznie zapycha.
Niestety makaraon nigdy nie jest al dente, ni ejest słoy, nie ma smaku.
Za to sosy, zawsze są słone - i to jest ich jedyny smak :)
--
Lia GG 1516512 ICQ 166035154
O wszystkim decyduje środowisko. Dlatego anioły fruwające w niebie mają
piękne skrzydła, natomiast anioły chodzące po ziemi mają piękne nogi.
http://www.poznan4u.com.pl/pyrypy/pyrypy.php?state=s
howuser&userid=3338656
|