Data: 2002-10-22 16:55:00
Temat: Re: jak zrobic pieczarki smazone (P)
Od: "Agata Solon" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Joanna Duszczyńska <j...@p...onet.pl> w wiadomości do
grup dyskusyjnych napisał:ap1qop$3cc$...@n...onet.pl...
>
> Dodam tylko, że jeśli koniecznie potrzebujesz jakieś dodatki, to polecam
do
> pieczarek natkę pietruszki drobno pokrojoną.
> Joanna
Ja jestem z opcji szczypiorkowej. Swietnie smakuje dodany do juz usmazonych
(uduszonych) pieczarek, ale jeszcze na patelni - tak doslownie na minutke.
Moja ulubiona przystawka to malutkie grzanki: kromeczki bulki posmarowane
maslem z obu stron i opieczone grillem (piekarnikowym lub tym z
mikrofalowki), do tego porcja pieczarek na masle ze szczypiorkiem. I
najlepiej zeby mozna bylo patelnie tymi grzankami wyczyscic! ;o)
Agata Solon, naturalna
|