| « poprzedni post | |
|
From: "Artur Nowacki" <a...@l...home.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <cnn0vd$4ig$1@inews.gazeta.pl> Subject: Re: jak zrobić żeby kryształ cuk ru uformował sie na patyczku? Date: Sat, 20 Nov 2004 10:06:09 +0100 Message-ID: <6...@n...home.net.pl> MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Mailer: home.pl my.webmail X-Priority: 3 X-NNTP-Posting-Host: router.kil.swspiz.pl NNTP-Posting-Host: 212.85.112.62 X-Trace: news.home.net.pl 1100941570 212.85.112.62 (20 Nov 2004 10:06:10 +0100) Organization: home.pl news server Lines: 22 X-Authenticated-User: artnow.ld@home Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!news.home.net.pl!not-for-mail Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:222110 Ukryj nagłówki > coś takiegio jak w temacie nazywa sie cukier kandyzowany. czy jeżeli | |
Zobacz także