| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Kyllyan" <m...@w...pl.invalid> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: jak zrobić żeby kryształ cukru uformował sie na patyczku? Date: Sun, 21 Nov 2004 13:25:03 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 18 Sender: m...@o...pl@mtower2.mlyniec.gda.pl Message-ID: <cnq1f0$1o8$1@news.onet.pl> References: <cnn0vd$4ig$1@inews.gazeta.pl> <cnpcss$gdu$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: mtower2.mlyniec.gda.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=response Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1101039904 1800 62.233.233.58 (21 Nov 2004 12:25:04 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 21 Nov 2004 12:25:04 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:222191 Ukryj nagłówki > | |
Zobacz także