Data: 2005-10-10 07:45:12
Temat: Re: jaka czekolada na polewe?
Od: "Anet" <a...@a...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
> Potwierdzam. Moja dyżurna polewa. Szybko się robi, ładnie zastyga i dzięki
> temu jaju ślicznie błyszczy na cieście pyszniąc się swoją urodą:P
>
> Pozdrawiam,
> Akulka
>
Wielkie dzięki za przepis i wskazówki. Znam i robię taką, jednak tym razem
robiłam ciasto czekoladowe z bitą śmietaną (na wierzchu bita śmietana a na
niej miały być "zygzaczki" z polewy) i szukałam czegoś czekoladowego a ta
polewa jest kakaowa. W sklepie nabyłam dwie czekolady gorzkie jedna Wedla a
druga jakaś taniocha i ta druga świetnie się rozpuściła, Wedla nie wiem czy
się nadaje bo została zżarta bez próby jej przetwarzania.
Anet
|