Data: 2012-05-08 23:13:14
Temat: Re: jaka kuchenka gazowa
Od: "kogutek" <s...@N...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Karol Piotrowski <k...@g...com> napisał(a):
> On 5 Maj, 16:17, "kogutek" <s...@N...gazeta.pl> wrote:
> > pewno bezpieczniej z elektryczn=B1. Komfort gotowania wed=B3ug mnie wi=EA=
> kszy.
> Chyba kwestia gustu. Zapraszam do restauracyjnej kuchni, w 99%
> procentach znajdziesz kuchenki gazowe oraz takie duze elektryczne
> plyty grzewcze, na ktore kladzie sie rondle pod podgrzania albo np.
> rozpuszczenia masla (niewyczerpane zrodlo oparzen i radosci, jak sie
> cos na to wyleje i bucha para). Kuchenka elektryczna grzanie
> przechylonej patelni czy tym podobne akrobacje sa niewykonalne.
> Wszystko ma swoje zastosowanie:)
>
> Pozdrawiam,
> --
> Karol Piotrowski
Chyba w Mozambiku albo Mongolii tak jest jak piszesz. W Polsce teraz w
restauracjach całe gotowanie i smażenie idzie w piecach konwekcyjnych.
Oczywiście należy zadać pytanie co miałeś na myśli pisząc restauracja.
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|