Data: 2012-05-09 22:45:50
Temat: Re: jaka kuchenka gazowa
Od: Karol Piotrowski <k...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On May 9, 1:13 am, "kogutek" <s...@N...gazeta.pl> wrote:
> Chyba w Mozambiku albo Mongolii tak jest jak piszesz. W Polsce teraz w
> restauracjach całe gotowanie i smażenie idzie w piecach konwekcyjnych.
> Oczywiście należy zadać pytanie co miałeś na myśli pisząc restauracja.
Chcesz mi powiedziec, ze ten 25 litrowy garnek z bulionem wkladam do
pieca konwekcyjno-parowego?
Piece konwekcyjno-parowe sa doskonalymi urzadzeniami, ale nie
zastepuja calej kuchni. Prosze powiedz mi, jak sie smazy przegrzebki w
takowym, albo przewraca nalesniki (w nouvelle cousine tez czasem
pojawia sie taka wiejska i trywialna potrzeba):)
Pozdrawiam,
--
Karol Piotrowski
|