Data: 2002-07-23 20:10:12
Temat: Re: jaki dodatek do plackow ziemniaczanych?
Od: "Agata Solon" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik MJ Skorupscy <skorupski???@autocom.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:ahjrae$t1j$...@n...tpi.pl...
> Pyszne, pachnace i chrupiace - tez nie lubie takich lezacych i mieknacych.
> Jak jesc to od razu!
>
> Marta
>
Wlasnie tak! Jest sposob, zeby troszeczke opoznic miekniecie: wykladac z
patelni na rozlozony na talerzu kawalek papierowego kuchennego recznika. A'
propos dodatkow, to choc juz po fakcie ale polecam na przyszlosc: pyszne sa
placki polane sosem pieczarkowym: pieczarki starkowane, podduszone na masle,
gdy miekkie dodaje szczypiorek i troche slodkiej smietanki, troche soli i
swiezo zmielony pieprz.
Agata Solon, naturalna
|