Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia jakie mięso - na szybko ;-) Re: jakie mięso - na szybko ;-)

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: jakie mięso - na szybko ;-)

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail
From: "ostry" <o...@e...com.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: jakie mięso - na szybko ;-)
Date: Wed, 2 Apr 2003 10:30:37 +0200
Organization: TORMAN
Lines: 12
Message-ID: <b6e74u$22u$1@flis.man.torun.pl>
References: <3...@...co> <b6brtu$ase$1@flis.man.torun.pl>
<3...@r...fm>
NNTP-Posting-Host: 158.75.50.2
X-Trace: flis.man.torun.pl 1049272286 2142 158.75.50.2 (2 Apr 2003 08:31:26 GMT)
X-Complaints-To: u...@m...torun.pl
NNTP-Posting-Date: 2 Apr 2003 08:31:26 GMT
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2720.3000
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:151539
Ukryj nagłówki

> aaaaa gdzies wyczytalam, ze jak czosnek ma byc smazony, to raczej
> nalezy do pokroic niz wyciskac.
> bylo to jakos rozsadnie uzasadnione, ale nie pamietam jak (cos z
sokiem...)

A ja się nie przejmuję , bo też bardzo różnie czytałem o smażeniu czosnku.


--
ostry


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6