Data: 2005-08-17 22:09:23
Temat: Re: jakość mąki
Od: "centurion" <c...@t...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Robert" <krańtór@póćżtą.óńęt.pł> napisał w wiadomości
news:de09j1$3gk$1@news.onet.pl...
>
> Użytkownik "centurion" <c...@t...pl> napisał w wiadomości
> news:de08j7$amk$1@nemesis.news.tpi.pl...
> > Wybaczcie pytanie które tu padło przed rokiem, a może
> > dawniej . Google "oślepły" na wyszukanie tego postu.
> >
>
> Załóż im okulary i poszukaj postu z 25.07.2005.
Nie znalazłem pod tą datą żadnej sensownej informacji.
Poza technicznymi informacjami o ilości popiołu po spaleniu
100 kg. mąki.
Ale przeoczyłem link do :Patrycja Kazala 31 Sty. 2001 06:19
I tam rzeczywiście jest precyzyjne wyjaśnienie.
Dzięki.
Centurion
|