Data: 2002-01-14 23:07:08
Temat: Re: jest: boczniaki, bylo: Co ze schabowego?
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Monisiatko" <M...@i...pl> napisał w wiadomości
news:02011421060072@polnews.pl...
> >Hmm... troszkę bardziej wodniste od pieczarek...
> >Hmm... Coś jak kania (może dlatego, że można smażyć tak jak kanie w
> >cieście)...
> >W każdym razie smak jest niegrzybowy w sensie prawdziwków i podgrzybków,
czy
> >nawet maślaków...
> ale warto je jesc????
> bo opis jest taki... hm... wodnisty - jakby nie byly zmaczne.
> a mozna je panierowac, jak kanie???
>
> I jak w ogole sa najsmaczniejsze?
Boczniaki panierowane tak ja kania są pyszne...
Ale w sobotę kupiłam specjalnie drobniutkie, żeby były na sos... I takich
drobnych wcale nie kroiłam... A co do opisu, to faktycznie wyszedł mi
nieapetyczny, ale ja lubię boczniaki...
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|