Data: 2005-01-16 10:03:19
Temat: Re: jest problem blondynki
Od: "Marthy" <m...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Kina <z...@o...pl> napisal(a):
> nie zrobi bum o ile nie będziesz próbowała sie do niej dobić zaraz po
> wyjęciu z gara :)
Po ugotowaniu zwykle czekam 10 minut, polewajac puszke zimna woda do
momentu, kiedy bede mogl spokojnie ja trzymac. Potem trzeba szybko ja
otwierac, bo resztki cisnienia wypychaja zawartosc przez maly otworek, a
jezeli naciecie bedzie duze, to cisnienie szybko sie wyrowna i nie wypcha
duzej ilosci tej pysznosci :)
A z buuum trzeba uwazac - znajomy zapomnial o puszce, wiec wygotowala sie
woda. Efekt - cala kuchnia w ciemnych plamach (sciany, sufit), do tego
resztki wydostaly sie poza kuchnie. Ogolnie - lepiej pamietac, chyba ze chce
sie miec motywacje do ponownego malowania kuchni ;-)
--
Marthy
|