Data: 2005-07-05 22:14:34
Temat: Re: jogurt naturalny - ważne pytanie
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le mardi 5 juillet 2005 ? 20:58:12, dans <2...@4...com>
vous écriviez :
> Mysle, ze chodzi o normalna prace bakterii jogurtowych, nie jestem
> pewna czy jak jogurt stoi w lodowce to one tez pracuja, no ale chyba
> na to wyglada, faktycznie jogurty i inne produkty mleczne jak chocby
> twarog, im dluzej poleza tym kwasniejsze. Twarozek typu wiejski jak
> jest mlody, plywa w plynnej smietance, jak jest nieco mniej mlody
> (oczywiscie jeszcze przed uplywem waznosci)
Osobiscie twarozki i jogurty spozywam *po* uplywie waznosci.
Nie sa tak wtedy tak wsciekle slodkie...
Ewcia
--
Niesz
|