| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl! nemesis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Chesky <c...@N...net.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: karmelizowany cukier .. bardziej miekki ? Date: Thu, 24 Mar 2005 14:53:09 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 19 Message-ID: <d1uh2k$5di$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <d1t0rr$1nc$1@nemesis.news.tpi.pl> <3...@n...onet.pl> NNTP-Posting-Host: pa147.chrzastkowice.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1111672725 5554 217.99.47.147 (24 Mar 2005 13:58:45 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 24 Mar 2005 13:58:45 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla Thunderbird 0.7.2 (Windows/20040707) X-Accept-Language: pl, en-us, en In-Reply-To: <3...@n...onet.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:235820 Ukryj nagłówki pusiak napisał(a): | |
Zobacz także