« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!pwr.wroc.pl!panorama.wcss.wroc.pl!ict.pwr.wroc.pl!news.iesy.d e!troll.iesy.de!news.uni-stuttgart.de!news.belwue.de!newsfeed01.sul.t-online.de !newsmm00.sul.t-online.com!t-online.de!news.t-online.com!not-for-mail From: "Stempi" <w...@t...de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: kluski śląskie, kopytka i pyzy ziemniaczane Date: Wed, 28 Aug 2002 21:11:37 +0200 Organization: T-Online Lines: 22 Message-ID: <akj78r$67l$04$1@news.t-online.com> References: <2...@n...onet.pl> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.t-online.com 1030561883 04 6389 lF9obNjSS0AynO 020828 19:11:23 X-Complaints-To: a...@t...com X-Sender: 5...@t...net X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:122665 Ukryj nagłówki Iza: kluski slaskie smakuja przepysznie do pieczeni wieprzowej lub do - |
Zobacz także