Data: 2005-05-17 18:08:16
Temat: Re: kokosanki ale takie wilgotne w środku
Od: "Morrigan" <f...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "BarBarella" <b...@w...pl> napisał w wiadomości
news:1c5d6$428a2b2c$540ad9bd$5391@news.chello.pl...
> Jak zrobić? Mam pół kilo wiórków. Potrzebny przepis z informacją o
> temperaturze pieczenia. :) W internecie i na pl.rec.kuchnia dużo takich
> przepisów, ale nie wiem który lepszy. Na bazie białek bez masła czy też na
> maśle i jajach (z odrobiną mąki lub bez). Tzn jak smakują jedna a jak
> drugie? :) Ja wolę te wilgotne w środku. Choć na bezie też pewnie
super....
> no nie wiem.... Mniam...
> pozdrawiam
> barbarella
Polecam kokosanki wkn http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis156.html Wychodza
zawsze i sa przepyszne :)
--
Pozdrawiam,
Atena Smolińska
"If you're not dancing, you're wasting your feet."
|