Data: 2002-03-22 11:22:42
Temat: Re: kolejna świąteczna potrawa
Od: "Janusz Czapski" <j...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Lilla" <l...@f...krasnik.pl> napisał w wiadomości
news:a7eua4$6jt$1@news.lublin.pl...
> Użytkownik Janusz Czapski <j...@p...pl> w wiadomości do grup
> dyskusyjnych napisał:
> > Pawia zarżnąć przynajmniej na dzień przed przyrządzeniem. Natychmiast po
> > zarżnięciu, póki ciepły oskubać.
>
> A co Ci piekny paw zawinił???
Mniej więcej tyle co kura, gęś, indyk itp. Tyle, ze smaczniejszy.
> Moze lepiej bedzie jak wybierzesz cos innego z podworka na swiateczny
stol? ;-)
Wolę pawia :-))))
Pozdrawiam :-)
Janusz
|