Data: 2006-05-17 10:08:29
Temat: Re: kolorowy tort - jak to zrobic??
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Akulka" <s...@g...pl> wrote in message
news:e4esdn$d53$1@inews.gazeta.pl...
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:e4epno$9as$1@atlantis.news.tpi.pl...
>> Margaryna? Nigdy! Maseeeeeeeeeeełko - to jest TO!!!
>
> Pod warunkiem, że uda ci się kupić masło, które jest masłem - inaczej
> szkoda
> kasy na "masło" do ciasta, bo nie widać różnicy.
>
> Pozdrawiam,
> Akulka
Witaj miła Akulko!
To jest masło śmietankowe extra - w żółtej obwolucie, gdyż tylko ono jest
mrożone na długie przechowywanie - ma najmniej wrobionej wody i brak
dodatków...
Pozdrowienia!
Panslavista
|