Data: 2007-12-20 19:27:40
Temat: Re: kotlety mielone z boczniakow
Od: "Tadeusz Smal" <s...@s...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Bbjk" <b...@q...pl> napisał w wiadomości
news:fkedfv$8qb$1@inews.gazeta.pl...
> Tadeusz Smal pisze:
>
>> Pisalas uprzednio o zamoczeniu na noc w mleku
>> czy nie skwasi mi sie to przez noc?
>
> Nie sądzę, chyba, że masz takie od krowy, a nie od pudełka.
:)
zasadniczo te z pudelka to tez od krowy
:)
>> mam zasadniczo jedno pytanie:
>> dlaczego moczyc w mleku a nie w wodzie ?
>
> Tak się jakoś utarło uważać,że po mleku są delikatniejsze, ale myślę, ze
> jeśli w ogóle jest różnica w smaku, to słabo zauważalna.
:)
a mleko przed zalaniem grzybow zagrzac
czy zalac zimnym?
:)
nastawie jutro rano
i zaczne robic po poludniu
:)
z pozdrowieniami i usmiechami
smal
|