Data: 2001-11-13 15:39:45
Temat: Re: kotlety rybne
Od: "brimpke" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Tu sie jada tzw fishcakes, ktore juz opisywalam niedawno, ale co
> tam - to nie pizza albo tiramisu...
>
> rybka (ja uzywam tuczyka z puszki), pureee kartoflane, natka.
> wymieszac, formowac kotlety okragle (jak hamburgery) - moje nie
> dosc, ze sie rozlatuja to jeszcze za cholere nie chca byc
> okragle. obtoczyc w czyms tam i smazyc na zloto. dobre z sosem
> tatarskim i jarzynami z wody
> Krysia
> K.T. - starannie opakowana
Moja rybka nie puszkowa ale pewnie i do mnie mozna puree dodac. Nie
wpadlabym na to sama. A nastepnym razem ( heh moze jutro? nie jutro zakupy,
pojutrze ) zrobie z tunczykiem
Daga
|