Data: 2000-09-29 13:08:03
Temat: Re: kremik do tortu
Od: "Magdalena Gierlotka" <M...@c...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Niuska" <n...@p...top.pl> napisał w wiadomości
news:8r1qmo$6p3$1@h1.uw.edu.pl...
> poszukuje sprawdzonego przepisu
> typowe maslane mnie nie interesuja
> kiedys chcialam zrobic ze smietany kremowki ale po dodaniu cukru zwazyla
> sie:(( czy cos zle zrobilam? cukier dodalam na koncu gdy smiatanka byla
> elegancko ubita
> Pozdrawiam
> Justyna
>
Zwazyla, czy zrobilo z niej maselko? Ja czasami tak robie specjalnie, ale
bez cukru: za dlugo ubijam smietane i powstaje wtedy fantastyczne
maselko:)). Mysle, ze zrobilas wszystko dobrze, tylko moze troszke za dlugo
ubijalas? Ja dodaje cukier puder i jest dobrze...
Pozdrawiam
Magda
|