Data: 2003-10-10 09:12:15
Temat: Re: kremowy problem
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Goha" <g...@o...pl> napisał w wiadomości
news:bm40oj$2in$1@news.onet.pl...
>
> A moze Ktos robi taki krem i ma wyprobowany inny tluszcz?
Ja używam masła extra, lub masmixa.
Masło ekstra daje troszkę cięższy krem.
Masmix jest lekko słonawy, ale nie należy się tym przejmować, bo dzięki temu
krem nie jest mdły. masmix daje smak kremu taki jakby zmieszać pół na pół
masło z margaryną.
Moje przepisy na krem są przy przepisach na torty np. tu:
http://jduszczynska.republika.pl/kuchnia/tort_orzech
owy.htm
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|