Data: 2002-06-27 21:26:51
Temat: Re: kucharz a noz kucharza
Od: "stsal" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik patudu <p...@o...poczta.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:aff1mt$1kag$...@n...ipartners.pl...
[ciach!]
W związku z tym, że kucharka ze mnie nieregularna, a na codzień niezbyt
dużo kroję (a jak
> już kroję to nieporządnie), nie umiem sama określić/nazwać/odnaleźć
wszystkich problemów
> do rozwiązania zanim zabiorę się do pracy.
[ciach!]
To dorzucę jeszcze, że taki nóż powinien dać się pewnie złapać i nie
wyślizgiwać z dłoni, być pewnie osadzony w trzonku (najlepiej kiedy ostrze
przechodzi przez całą długość trzonka), dać się łatwo dokładnie umyć (bez
zbędnych szczelin na styku ostrze - trzonek). Bardzo dobre profesjonalne
noże robi firma Fissler - zajrzyj na ich stronę www.
Anka - stsal
p.s powodzenia w projektowaniu :)
|