Data: 2001-08-14 18:22:37
Temat: Re: kuchnia w aneksie
Od: "Paul" <p...@N...ch>
Pokaż wszystkie nagłówki
aaaahhh!
tu sie zgadzam pelna para,
Kiedy gotuje, albo czekam az sie cos ugotuje, dochodzacy do mnie zapach to
jak by juz zapowiedziana uczta, promessa jedzenia i podniecanie smaku. Kiedy
powoli "dochodzi" pieczen czy ragout, kiedy powolutku rumienieje skorupka
ciasta w piecu a ja to czuje, to jakby swieto zaczynalo sie juz w
przeddzien.
Natomiast po jedzeniu?????????????
Koszmar, wszystko byle nie zapachy.
No coz, Szkoci twierdza ze jedyny pozadny sposob na picie whisky, to w
ogrodzie : bo i wigoc i temperatura dogodna. A zapach frytek.....
--
Amicalement Paul Urstein
(pour répondre enlevez "NSP" de mon adresse)
"Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> a écrit dans le message
news: 9lbn3j$eil$...@n...onet.pl...
>
> Użytkownik "Paul" <p...@N...ch> napisał w wiadomości
> news:9lbkte$elf$1@galaxy.uci.agh.edu.pl...
> > > Nie rozumiem... Przecież oddzielna kuchnia jest dużo tańsza...
> >
> > Nie kazdy lubi jesc, spac, czytac ksiazki czy przyjmowac gosci w kuchni.
> > Twoja rzecz jesli ci to nie przeszkadza, osobiscie nie lubie.
> > Jesli chcesz miec osobna kuchnie, muisisz na ten cel poswiecic troche
> > powiezchni (+/- 10m2)
> > A kazdy metr kwadratowy kosztuje.
>
> Ale ja właśnie miałam w projekcie ścianę i nie kazałam jej budować...
metraż
> został taki sam - taki na jaki w danym momencie życia było mnie stać...
>
> > >Tylko w tej kuchni to nawet fortepian stoi...
> >
> > telewizor, zlewozmywak i wanna....
> > Innemy slowy to taka jednopokojowa kuchnia mieszkalna.
> > i z nowu dlaczego nie? jak bylem studentem to nawet w kuchni stal
> prysznic.
>
> Sypialnie i łazienkę mam oddzielnie... bez przesady...
>
> > Paul - zaskoczony ze mozna lubic zapach frytek w 3 godziny po
jedzeniu....
>
> Ja nie lubię zapachu frytek 3 godziny po jedzeniu i nigdy tak nie
miałam...
> Ale fakt, ze mam dość dobrą wentylację... Zapach jest w trakcie
> przygotowywania posiłków i tylko i wyłącznie...
> --
> Joanna
> http://jduszczynska.republika.pl
>
>
|