Data: 2006-11-05 19:56:51
Temat: Re: kucnia wloska
Od: "czeremcha " <c...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
darkblue <n...@n...pl> napisał(a):
> no az mi slinka cieknie :)
> szkoda ze pesto skladniko dosc drogie :) ser ricotta nie dosc ze trudno
> dostac, to i pesto, parmezan troche ciagna kieszen :) ale czego sie nie
robi
> dla rozkoszy podniebienia... zaczynam polowanie na skladniki.
Polskie płace, światowe ceny - bez komentarza.
Możesz spokojnie zrobić farsz ze szpinaku z serem rokpol i przyprawić
pieprzem i gałką muszkatołową. Nie musisz się szarpać na kosztowne
składniki. Mięsożerca może dorzucić siekane gotowane/pieczone biusty kurze,
można dodać suszone pomidory. Można, ale nie trzeba.
> dopowiem, ze niedawno chyba pierwszy raz zaufalem malemu kartonikowi z
> przecierem z pomidorow.
Zaufaj też pomidorom w puszkach. Zwłaszcza zimą.
Ania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|