Data: 2006-11-05 19:47:35
Temat: Re: kucnia wloska
Od: "darkblue" <n...@n...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> a robil :)
> dla mnie najsmaczniejsze są faszerowane szpinakiem, lub tak
> jak pisala Magda ricotta z pesto.
no to bede robil teraz.
> pomysly? cala masa:
> - wspomniana Carbonara
> - spaghetti alla putanesca
> - spaghetti bolognese
> - spaghetti neapolitana
> - spaghetti all'arabiatta
> - zupa minestrone
> - gnocchi
> - ravioli
> - tortellini
> - spaghetti z bobem, sardynkami, z cukinia etc.
> - wszelkie ryby, frutti di mare
zanotowane
> Wlochy to nie tylko makaron
no mysle ze Wlochy to przede wszystkim pasty
> no i slodkosci:
> tiramsiu,
> crem caramel
> panna cotta
> i mnostwo innych :)
prowokujesz do dzialania :)
|