Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!news.task.gda.pl!newsfeed00.sul.t-online.de!newsfeed01.sul.t-
online.de!newsmm00.sul.t-online.com!t-online.de!news.t-online.com!not-for-mail
From: "I.P." <i...@g...de>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: kulinarne foux pas !
Date: Thu, 12 Sep 2002 01:13:38 +0200
Organization: T-Online
Lines: 31
Message-ID: <aloin9$fjr$05$1@news.t-online.com>
References: <alo1o9$2v8$1@news2.tpi.pl>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.t-online.com 1031786026 05 15995 d6otb75bSK-kJL 020911 23:13:46
X-Complaints-To: a...@t...com
X-Sender: 0...@t...net
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:125255
Ukryj nagłówki
"rrenntoonn" <r...@b...pl> schrieb im Newsbeitrag
news:alo1o9$2v8$1@news2.tpi.pl...
> Wiam
>
> Czy mieliscie kiedys w swojej karierze kucharskiej jakas pomylke
> kulinarna ktora oczywiscie nie zakonczyla sie tragicznie jak w przypadku
> pomylenia grzybow.
> Ja wlasnie przed chwili usmazylem halibuta na ... cukrze pudrze poniewaz
> moja narzeczona zmienila zawartosc niebieskiego
> pojemnika i zamiast maki , znajduje sie tam teraz cukier puder . Kobiety
> zawsze wszystko ustawiaja po swojemu : )
> Wygladal naprawde podobnie . Nie przyszlo mi do glowy zeby sprobowac : )
>
> Natomiast podczas jedzenia mysle sobie : -halibut dobra ryba , az slodka
> jest ... to pewnie dlatego ze nie doprawilem.
> No to sol , pieprz , cytryna ... ciagle smak ten sam
> Pod koniec jednak sie zorientowalem ze cos mi to przypomina :)
>
> Kto mnie przebije ha ?
>
> >
witam!
Moja mama dala do jablecznika zamiast cynamonu papryke, podczas jedzenia
nikt sie nie zorientowal>, ale po kazdym przelknieciu czulo sie dziwne
pieczenie.Pomylka zaszla z powodu podobnych opakowan a mama nie zalozyla
okularow.
Pozdrowienia
Ilona
|