Data: 2002-09-11 23:13:38
Temat: Re: kulinarne foux pas !
Od: "I.P." <i...@g...de>
Pokaż wszystkie nagłówki
"rrenntoonn" <r...@b...pl> schrieb im Newsbeitrag
news:alo1o9$2v8$1@news2.tpi.pl...
> Wiam
>
> Czy mieliscie kiedys w swojej karierze kucharskiej jakas pomylke
> kulinarna ktora oczywiscie nie zakonczyla sie tragicznie jak w przypadku
> pomylenia grzybow.
> Ja wlasnie przed chwili usmazylem halibuta na ... cukrze pudrze poniewaz
> moja narzeczona zmienila zawartosc niebieskiego
> pojemnika i zamiast maki , znajduje sie tam teraz cukier puder . Kobiety
> zawsze wszystko ustawiaja po swojemu : )
> Wygladal naprawde podobnie . Nie przyszlo mi do glowy zeby sprobowac : )
>
> Natomiast podczas jedzenia mysle sobie : -halibut dobra ryba , az slodka
> jest ... to pewnie dlatego ze nie doprawilem.
> No to sol , pieprz , cytryna ... ciagle smak ten sam
> Pod koniec jednak sie zorientowalem ze cos mi to przypomina :)
>
> Kto mnie przebije ha ?
>
> >
witam!
Moja mama dala do jablecznika zamiast cynamonu papryke, podczas jedzenia
nikt sie nie zorientowal>, ale po kazdym przelknieciu czulo sie dziwne
pieczenie.Pomylka zaszla z powodu podobnych opakowan a mama nie zalozyla
okularow.
Pozdrowienia
Ilona
|