Data: 2006-12-18 09:04:14
Temat: Re: kupiłem szynkowar
Od: "Andrzej" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Andrzej" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:em5lg3$lra$1@news.onet.pl...
>
> Użytkownik "MONI|<A" <moni|<...@p...wp.pl> napisał w wiadomości
> news:45865765@news.home.net.pl...
>>> Następnie woreczek z folii spożywczej i do szynkowara
>>>
>>> szynkowar w temperaturze 83 st C - 2 godziny
>>> potem schodziłem w wodzie 2 godziny i na noc do lodówki
>>> Efekt przerósł moje oczekiwania smakowe
>>>
>>> Andrzej , smacznego
>>>
>>
>> Andrzej ja robiłam to bez tej folii spożywczej, czy w tak wysokiej temp.
>> z
>> tą folią się nic nie dzieje? Co to jest dokładnie za folia?
>>
>> Monika
>>
>
> nic,.... bardzo ułatwia wyciąganie, ale musi to być folia spożywcza (
> rękaw do pieczenia, woreczki śniadaniowe itp )
>
> Andrzej
zapomniałem, należy związać u góry żeby cała galaretka została w środku,
podczas chłodzenia w lodówce mięso wchłania ja do środka
|