Data: 2006-12-18 09:02:57
Temat: Re: kupiłem szynkowar
Od: "Andrzej" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "MONI|<A" <moni|<...@p...wp.pl> napisał w wiadomości
news:45865765@news.home.net.pl...
>> Następnie woreczek z folii spożywczej i do szynkowara
>>
>> szynkowar w temperaturze 83 st C - 2 godziny
>> potem schodziłem w wodzie 2 godziny i na noc do lodówki
>> Efekt przerósł moje oczekiwania smakowe
>>
>> Andrzej , smacznego
>>
>
> Andrzej ja robiłam to bez tej folii spożywczej, czy w tak wysokiej temp. z
> tą folią się nic nie dzieje? Co to jest dokładnie za folia?
>
> Monika
>
nic,.... bardzo ułatwia wyciąganie, ale musi to być folia spożywcza ( rękaw
do pieczenia, woreczki śniadaniowe itp )
Andrzej
|