Data: 2003-01-15 20:13:10
Temat: Re: kurczak w sosie własnym PYTANIE
Od: "Miranka" <a...@s...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"golsar" <g...@i...pl> wrote in message
news:b04c80$1h0$1@news.tpi.pl...
> "Ten... smak niezapomniany,zwłaszcza tej zrumienionej chrupiącej skórki i
> tego brązowego tłuszczyku" Widzę Ania ze wiesz o co mi chodzi :-))
> Na pewno w niedziele wypróbuję , chociaż pewnie nie dostanę kurczaka z
targu
> ale spróbuję .
Nie zapomnij kurczaka natrzeć solą, porządnie, tak co najmniej na godzinę
przed pieczeniem. Zapomniałam o tym napisać, a to też należało do rytuału.
Smacznego.
Anka
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|