Data: 2001-11-17 11:45:00
Temat: Re: kurczak z rożna
Od: "esc" <e...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dziękuje bardzo. zaraz wypróbuje
Użytkownik "maua piegowata" <m...@a...pl> napisał w wiadomości
news:9t5eop$qso$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik esc <e...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napis
> ał:9t5e2d$ksp$...@n...tpi.pl...
> > Czy ktoś z grupowiczów ma może sprawdzony przepis na kurczaka z rożna. A
> > najważniejsze ile go się piecze.
> > Z góry dziękuje
> >
> >
>
> Moj staruszek robil tak:
> nacieral sola z wierzchu i od srodka
> ostra papryka i pieprz
> mozna tez czosnek, ma lepszy smaczek moim zdaniem
> pozniej na tego preta nalozyc i na roznie niech sie obraca
> opiekanie z gory i z dolu wlonczyc
> piec godzine i 20 minut [to taka gorna granica]
> sprawdzac co jakis czas, zbey sie nie spiekl za bardzo
> temp. 200 - 220 stopni
> smacznego:)
>
> pozdry Monika
>
>
|