Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!news.one
t.pl!newsgate.onet.pl!niusy.onet.pl
From: <i...@y...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: kwark
Date: 11 Dec 2000 19:22:16 +0100
Organization: Onet.pl SA
Lines: 48
Message-ID: <3...@n...onet.pl>
References: <912lfu$49f$1@news.ipartners.pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 976558936 31609 213.180.128.22 (11 Dec 2000 18:22:16 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 11 Dec 2000 18:22:16 GMT
Content-Disposition: inline
X-Mailer: http://niusy.onet.pl
X-Forwarded-For: 194.223.138.13, 213.180.128.43
X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT; FIL IE 5.01 SP1 PROD
1.1.0)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:38717
Ukryj nagłówki
dzieki
iza
> TAK
> Śmietana kwaśna.
> Ania K
>
> Użytkownik <i...@y...com> napisał w wiadomości
> news:3b1d.00000000.3a32e03e@newsgate.onet.pl...
> > > Dzieki o Pani! Brzmi faktycznie smakowicie i wydaje sie to dla mnie
> jakims
> > > ratunkiem.
> >
> >
> > > > A wypróbuj ten przepis:
> > > > (podałam go przed chwilą na stronę)
> > > >
> > > >
> > > > _______________
> > > > SKŁADNIKI
> > > > 1 l mleka
> > > > 1/2 l śmietany
> >
> > pytanie: czy trzeba do tego kwasnej smietany?
> >
> > ad.kwark, to pieklam sernik z niego w anglii i jest nie najgorszy, chociaz
> > nastepnym razem zastosowalabym sie do wczesniejszej rady o podgrzaniu i
> odlaniu
> > niepotrzebnej serwatki
> >
> > musze jeszcze poeksperymentowac zanim odwaze sie podac przepis
> >
> > tutaj mamy 98% fat-free wersje kwarku i trzeba dodac maslo, azeby nadrobic
> smak
> >
> > iza
> >
> >
> >
> > --
> > Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
>
>
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|