Data: 2000-12-11 18:22:16
Temat: Re: kwark
Od: <i...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
dzieki
iza
> TAK
> Śmietana kwaśna.
> Ania K
>
> Użytkownik <i...@y...com> napisał w wiadomości
> news:3b1d.00000000.3a32e03e@newsgate.onet.pl...
> > > Dzieki o Pani! Brzmi faktycznie smakowicie i wydaje sie to dla mnie
> jakims
> > > ratunkiem.
> >
> >
> > > > A wypróbuj ten przepis:
> > > > (podałam go przed chwilą na stronę)
> > > >
> > > >
> > > > _______________
> > > > SKŁADNIKI
> > > > 1 l mleka
> > > > 1/2 l śmietany
> >
> > pytanie: czy trzeba do tego kwasnej smietany?
> >
> > ad.kwark, to pieklam sernik z niego w anglii i jest nie najgorszy, chociaz
> > nastepnym razem zastosowalabym sie do wczesniejszej rady o podgrzaniu i
> odlaniu
> > niepotrzebnej serwatki
> >
> > musze jeszcze poeksperymentowac zanim odwaze sie podac przepis
> >
> > tutaj mamy 98% fat-free wersje kwarku i trzeba dodac maslo, azeby nadrobic
> smak
> >
> > iza
> >
> >
> >
> > --
> > Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
>
>
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|