Data: 2000-12-11 13:39:35
Temat: Re: kwark
Od: "Ana" <a...@e...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
TAK
Śmietana kwaśna.
Ania K
Użytkownik <i...@y...com> napisał w wiadomości
news:3b1d.00000000.3a32e03e@newsgate.onet.pl...
> > Dzieki o Pani! Brzmi faktycznie smakowicie i wydaje sie to dla mnie
jakims
> > ratunkiem.
>
>
> > > A wypróbuj ten przepis:
> > > (podałam go przed chwilą na stronę)
> > >
> > >
> > > _______________
> > > SKŁADNIKI
> > > 1 l mleka
> > > 1/2 l śmietany
>
> pytanie: czy trzeba do tego kwasnej smietany?
>
> ad.kwark, to pieklam sernik z niego w anglii i jest nie najgorszy, chociaz
> nastepnym razem zastosowalabym sie do wczesniejszej rady o podgrzaniu i
odlaniu
> niepotrzebnej serwatki
>
> musze jeszcze poeksperymentowac zanim odwaze sie podac przepis
>
> tutaj mamy 98% fat-free wersje kwarku i trzeba dodac maslo, azeby nadrobic
smak
>
> iza
>
>
>
> --
> Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|