Data: 2000-12-10 01:45:35
Temat: Re: kwark
Od: <i...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Dzieki o Pani! Brzmi faktycznie smakowicie i wydaje sie to dla mnie jakims
> ratunkiem.
> > A wypróbuj ten przepis:
> > (podałam go przed chwilą na stronę)
> >
> >
> > _______________
> > SKŁADNIKI
> > 1 l mleka
> > 1/2 l śmietany
pytanie: czy trzeba do tego kwasnej smietany?
ad.kwark, to pieklam sernik z niego w anglii i jest nie najgorszy, chociaz
nastepnym razem zastosowalabym sie do wczesniejszej rady o podgrzaniu i odlaniu
niepotrzebnej serwatki
musze jeszcze poeksperymentowac zanim odwaze sie podac przepis
tutaj mamy 98% fat-free wersje kwarku i trzeba dodac maslo, azeby nadrobic smak
iza
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|