Data: 2010-06-20 15:05:12
Temat: Re: lekko ot ] jedzenie bardzo przyswajalne
Od: "Tadeusz Jerzy Korsak" <tkorsak@"REMOVE"polbox.com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "=radek=" <t...@s...mail> napisał w wiadomości
news:hvkg8g$sqi$3@node1.news.atman.pl...
> On Sat, 19 Jun 2010 23:17:24 +0200, Tadeusz Jerzy Korsak wrote:
>
>
>> Izolat białka serwatki, (...) do nabycia w sklepach
>> kulturystycznych, rozrabia się wodą, mlekiem bądź sokiem, [bla, bla]
> Jasne, a jak autor ma np. nietolernacje laktozy, czy bialkamleka to po tym
> wynalazku bedzie smrodzil lepiej od diesla w autobusie, tudziez bedzie
> musial korzystac z kibelka czesciej, niz kierowca zmienia biegi. Genialna rada.
Wiem że wiesz wszystko najlepiej, ale zwracam Ci uwagę że izolat białka serwatki nie
zawiera cukru mlecznego - laktozy oraz białek mleka: kazeiny, albuminy i globuliny!
Dlatego jest tak łatwo przyswajalny i jest wykorzystywany w medycynie.
Warto wiedzieć o czym się pisze.
Tadeusz
|