| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl! atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "sMOCZYCA" <smoczyca @NOSPAMgower.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: łosoś i co z nim dalej Date: Mon, 24 May 2004 12:48:33 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 3 Message-ID: <c8sk3t$ngr$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <c8sfvf$4ka$1@nemesis.news.tpi.pl> <c8si26$n1n$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: 80.51.70.129 X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1085395903 24091 80.51.70.129 (24 May 2004 10:51:43 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 24 May 2004 10:51:43 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:202742 Ukryj nagłówki a jak go zapiec? tak po prostu? czymś obłożyć? bo nie wiem czy nie wyschnie | |
Zobacz także