Data: 2003-03-16 17:51:16
Temat: Re: lubie zapodac princesse po obiedzie
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sun, 16 Mar 2003 17:37:30 +0000 (UTC), Dorota Izabela Tomczyk
<i...@S...MerenRe.org> wrote:
>Witam,
>
>2003.03.16 /Sun/, 16:16 GMT, walkie! pisze...
>
>> wodek nawet walic do moich lodow. Ja tam lubie lody z sezonowymi owocami
>> i bita smietana albo same - saute ;-)
>
>Co prawda nie zamierzam równa? si? z szanownymi grupowiczami w znajomo?ci
>przepisów kulinarnych, ale pomys? sma?enia lodów bez panierki (fr. sauté)
>wydaje mi si? nieco ekstrawagancki. ;)
>Mog? si? tylko domy?la?, ?e chodzi?o co? pochodz?cego od zupe?nie innego
>s?owa, fr. sauvage, które oznacza 'dziki', a cz?sto bywa u?ywane s?owo
>'sauve', w poj?ciu kulinarnym oznaczaj?ce co? bez dodatków.
jak mozna lody zapiekac to mozna i smazyc...dlaczego nie ;)
Pierzu
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|