Data: 2005-12-13 09:50:49
Temat: Re: majonez
Od: "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "dżus" <p...@o...pl> napisał w wiadomości
news:dnkvta$6p6$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisał w
> wiadomości news:e4krp1hirng8pllh0m41tbpg3j62f0gs08@4ax.com...
>> On Mon, 12 Dec 2005 19:01:54 +0100, "dżus" <p...@o...pl> wrote:
>>
>> >pisa?em tu kiedys o majonezach i kuczupach
>> >kupi?em dzisiaj dekoracyjny z winiar ( po d?u?szej przerwie)
>> >ludzie co za pora?ka
>> >jeszcze kilka zak?adów sprzedamy i zostaniemy bez tradycyjnych smaków
>> >niestety zosta? mi ju? tylko Kielecki
>> >( ten z lidla za 2 z? za 700 ml ju? lepszy od winiar)
>> >
>>
>>
>> A jakie sa te tradycyjne smaki?
>>
> dla mnie: winiary, pudliszki, chleb z pss-ów
Winiary robi taki sam majonez od lat, ja zmiany smaku nie zauwazyłem. Poza
oczywiście pojawieniem się ochydnego sałatkowego i light.
Chleb z PSSów... no cóż, u nas PSS wypieka najgorsze paskudztwo, które wstyd
chlebem nazwać.
DJD
|