Data: 2002-12-09 11:53:22
Temat: Re: mak
Od: PatryCCCja <k...@s...TO_WYTNIJ.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
anna wrote:
> > Moim zdaniem całkie dobrze sprawdza się w takim przypadku mak w takich
> > niebieskich torebeczkach Schwartau, wystarczy wymieszać go z mlekiem i za 10
> > min. jest gotowy do użycia- myślę, że jest całkiem dobry, choć oczywiście bez
> > porównania z samodzielnie, pieczołowicie przygotowaną masą makową (zwłaszcza
> > jeśli mówimy o świętach:)
>
> tzn to juz jest jakas gotowa mieszanka makowa? czy sam mak jakos tak
> spreparowany ze nie trzeba mielic?
zmielony na sucho.
pat
--
vege.pl http://www.vege.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|