| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.icm.edu.pl!news.onet.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.rmf.pl!not-for-mail From: anna <a...@r...fm> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: mak Date: Mon, 09 Dec 2002 14:09:06 +0100 Organization: RMF FM Lines: 13 Message-ID: <3...@r...fm> References: <3...@r...fm> <2...@n...onet.pl> <3...@r...fm> <3...@s...TO_WYTNIJ.pl> NNTP-Posting-Host: internauci.rmf.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: skipper.rmf.pl 1039439372 18901 193.111.26.81 (9 Dec 2002 13:09:32 GMT) X-Complaints-To: a...@r...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 9 Dec 2002 13:09:32 +0000 (UTC) X-Mailer: Mozilla 4.73 [en] (WinNT; I) X-Accept-Language: pl,en,hebrew Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:138046 Ukryj nagłówki > > tzn to juz jest jakas gotowa mieszanka makowa? czy sam mak jakos tak | |
Zobacz także