| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!newsfeed.tpinternet.p l!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Joanna Mróz" <a...@j...z.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: marynowany imbir Date: Tue, 8 Feb 2005 16:30:17 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 17 Message-ID: <cuam8q$hq$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <cu7ogf$3v$1@news.onet.pl> Reply-To: "Joanna Mróz" <a...@j...z.pl> NNTP-Posting-Host: 195.205.169.100 X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1107876954 570 195.205.169.100 (8 Feb 2005 15:35:54 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 8 Feb 2005 15:35:54 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-RFC2646: Format=Flowed; Response Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:230879 Ukryj nagłówki Imbir pyszny może być do surowego łososia marynowanego w limonce/cytrynie | |
Zobacz także