Data: 2001-10-17 04:18:16
Temat: Re: masło
Od: "jolkakami" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam ;-))
Może być masło, można również zrobić mniej kremu np.1/2 lub wogóle bez
kremu, wariacje mogą być różne.Mozna np. zrobić mniej ciasta 1/2 porcji
tylko z karmelem bez kremu. A koloriee co tam , raz się zyje a jedzenie
pychotek jest takie przyjemne,.Ja robie tak jem ciasto ( nawet tak
kaloryczne) a później pędze na aerobick i spokooo .
Zycze smacznego Jola.
Użytkownik Asia Slocka <a...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:9qhc1s$1v4$...@n...onet.pl...
> Użytkownik "jolkakami"
> > Ciasto
> > 20dkg margaryny
>
> > Karmel
> > 20 dkg. margaryny
>
> > Krem
> >dodać 20 dkg. margaryny
>
> A można dodać masło zamiast margaryny?
> I czy przy mniejszej ilości wyjdzie?
> --
> Pozdrawiam
> Asia Słocka
>
|