Data: 2002-12-01 05:38:57
Temat: Re: melon
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sun, 01 Dec 2002 00:28:01 +0100, Nikodem Ku?nik
<n...@W...albatros.gliwice.pl> wrote:
>ann wrote:
>
>> - dzi?ki za odpowied?, ale jak rozkroi?am owoc w ?rodku by? zielonkawy i
>> dziwny w smaku.
>> Nie odwa?y?am si? poda? na stó?.
>>
>> - pozdrawiam Krystyna
>>
>> U?ytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...com> napisa? w wiadomo?ci
>> news:3DE90149.34576C80@olypen.com...
>>>
>>>
>>> ann wrote:
>>> >
>>> > Jak mam poda? melona?
>>> >
>>> > - dzi?kuj? i pozdrawiam
>>>
>>> Mozesz pokroic w podluzne kawalki, kazdy owinac cienkim plastrem
>>> prosciutto (szynki parmenskiej) zapiac wykalaczka i ulozyc na talerzu na
>>> lisciu salaty. Albo pokroic w kostke, zmieszac z innymi owocami
>>> pokrojonymi w podobnej wielkosci kostki, skropic wodka czy likierem,
>>> posypac cukrem i podac na deser. Albo przeciac na pol, wydrazyc nasiona
>>> i podac z lyzeczka jak jest.
>>> MB
>My?l?, ?e jeszcze nie by? dojrza?y.
>Ja zostawiam na par? dni na parapecie taki melon, który w?a?nie kupi?em.
>Kiedy ju? 'koncówki' melona, czyli miejsca, w których schodz? si? pr??ki s?
>lekko mi?kkie i nabieraj? zapachu, to zabieram si? do jedzenia. Wtedy jest
>naprawd? pyszny - delikanty aromat i pe?nia s?odko?ci wprawia mnie w
>upojenie...
>
>Pozdrawiam,
>
>Nik
zalezy jaki to melon...
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|